Draževići 102, Kiseljak +387 (0) 30 878 096
korpa.png

Naše poduzeće je osnovano 1994. godine. 

Među prvim kompanijama imamo čast da uvozimo kvalitetnu robu, te da je plasirmo na naše tržište. d početka pa do danas rezultiramo uspješnim radom profilirano na prodaju prvenstveno dječijeg tekstila i igrački, uvoz igrački iz Kine, Bjelorusije, Hrvatske i Turske, tekstil iz Turske, Mađarske i Srbije. Malim ali uspješnim koracima smo povećavali uvoz, distribuciju robe i prodaju te postepeno širili naše tržište. 

Trenutno smo u rangu među vodećim distributerima igrački na tržištu BiH.  Zbog masovnog uvoza, te velike količine različitih artikala izgradili smo reprezentativan vlastiti objekat u Draževićima kod Kiseljaka, gdje naši kupci imaju mogućnost odabira robe na 2 kata na više od 800m2. Također posjedujemo vlastita skladišta robe sa kapacitetom od preko 3000m2. Sopstvenom dostavom robe pokriveno cijelokupno tržište Bosne i Hercegovine.

logo

Facebook

Instagram

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima

KONTAKT

+387 (0) 30 878 096

Mail

vpanticdoo@gmail.com

Adresa

Draževići 102, Kiseljak

SSL sigurna konekcija

ANTIĆ d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo